Bulevardul Carol I nr. 50
0351 431 006 / 0351 431 007

Program:
Luni - Vineri 7.30 - 20.00
Sambata 7.30 - 14.00

Cabinet ACUPUNCTURA - REFLEXOTERAPIE

Acupunctura nu este dureroasa. Trateaza cauza bolilor si nu doar simptomele lor. Reflexoterapia este o metoda de tratament eficienta, perfect sigura, fara reactii adverse si în acelasi timp o experienta placuta si relaxanta bazata pe masarea punctelor reflexe.

Policlinica TOMMED

Acupunctura consta in excitarea anumitor puncte care se gasesc pe asa-numitele meridiane energetice de acupunctura sau chinezesti; prin inteparea acestora cu ace fine, se urmareste vindecarea unor boli, obtinuta in principal prin restabilirea echilibrului energetic si functional al organismului dereglat de boala; mai modern, punctele traditionale de acupunctura pot sa fie atat determinate, cat si excitate si prin alte procedee: electrice, magnetice, emisiuni de ioni, microunde, ultrasunete, raze infrarosii, fascicule laser etc.

Reflexologia (reflexoterapia)
consta in excitarea prin masaj sau automasaj (de obicei, efectuat cu degetele, dar uneori si cu unele instrumente), executat prin presarea unor puncte sau zone de pe suprafata pielii, care reprezinta mici arii reflexogene ale diferitelor organe sau functii ale organismului uman; ele se afla pe maini, limba, ureche, mucoasa nazala, dar mai ales pe talpile, picioarele si sunt dureroase la presare atata timp cat organele respective sunt bolnave; acestea devin sanatoase atunci cand durerea din punctele reflexogene masate dispare definitiv.

Indicaţii:
Beneficiază în cel mai înalt grad de metoda acupuncturii:
-bolile reumatice de orice fel
-unele boli neurologice (ex: nevralgia de trigemen, migrena, torticolis-ul, deficitele motorii apărute după accidente cerebrale)
-bronşita cronică şi astmul bronşic
-hipo- si hipertensiunea arterială
-gastrita, ulcerul şi alte boli ale tubului digestiv; obezitatea
-tulburările ciclului menstrual şi infertilitatea
-incontinenţa urinară
-hepatita cronică
-spasmofilia şi stările anxioase sau depresive
-urticaria şi alte forme de alergii cutanate.

Acupunctura - Reflexoterapie

Acupunctura - Reflexologie

  • Acupunctura nu este dureroasa
  • Sedinta dureaza 20 minute
  • Numarul de sedinte este variat
  • Trateaza cauza bolilor si nu doar simptomele lor
Optimizare Google by SmartMedia.ro | Web Design by Keyframes.ro